Bamboe Massage


Bamboe massage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water. 


Effect:


De Bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slecht bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in betere conditie. De Chinese bamboe rollen prikkelen de uiteinden van je huid en oppervlakkige spieren. De bloedsomloop komt opgang wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel naar de cellen.   
Een natuurlijke "high" is het resultaat.


Wat kunt u verwachten:


Bij deze massage word eerst over het hele lichaam tampotages gegeven (kloppen op de spieren) waardoor de spieren ontspannen. Vervolgens word het lichaam verwarmd en gemasseerd met olie en worden de spieren met bamboe rollen in de diepte gemasseerd waardoor ze makkelijk spanning loslaten.
Naast het gebruik van de bamboe rollen word er  met de handen en een houten ei gebruikt om meer accent te leggen op de acupressuur punten.